Ecclestone hoopt dat Hamilton zichzelf mag blijven

Ook F1-paus Bernie Ecclestone is zeer tevreden over de kersverse wereldkampioen. Lewis Hamilton is in de ogen van Ecclestone een zeer bekwaam rijder en hij hoopt dat daar geen verandering in komt. Als Lewis blijft wie hij nu is, zal de sport hem gelukkig maken.

"Hamilton is een jong iemand die elke dag zijn best doet om bij de top te horen. Ik sta niet achter mensen die hem arrogant noemen want dat is onzin. Lewis is iemand die dingen heeft kunnen laten zien. Vergeet niet dan men van Michael vaak hetzelfde vertelde terwijl deze jarenlang de te kloppen man was", aldus Ecclestone.

Verder is Ecclestone er zeker van dat Hamilton zal groeien en verbeteren. Hij zal wel zichzelf moeten kunnen blijven. Ecclestone verwacht dan ook dat Ron Dennis daar voor zal zorgen.

"Mijn vraag aan Ron Dennis is om deze jongen zichzelf te laten blijven. Hij moet de jongen blijven die we vandaag de dag zien. Lewis moet voorzichtig zijn en doen wat hij wil doen. Dan hoeft hij niet bang te zijn", zo sluit Ecclestone zijn interview af.

Klik hier en scoor Sinterklaas-deals met een grote korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sint 2023Sint 2023