Ecclestone zou graag Vettel als schoonzoon hebben

Dat Bernie Ecclestone een grote fan is van Sebastian Vettel, is al langer geweten. Meermaals heeft hij zijn appreciatie voor de jonger Duitser uitgedrukt omwille van zijn grote bijdrage en meerwaarde voor de sport. Nu blijkt echter dat Ecclestone een zodanig grote fan is, dat hij er geen probleem mee heeft indien Sebastian een van zijn dochters ten huwelijk zou vragen.

De Formule 1 paus, deed zijn uitspaak tijdens een interview met de Duitse krant Bild-Zeitung. Op de vraag hoe hij zou reageren indien Vettel een aanzoek zou doen bij een van zijn twee dochters, Tamara (26) of Petra (22) zei hij al lachend:

“Ik zou er geen bezwaar tegen hebben, hij zou zijn kans moeten wagen en vragen! Hij zou een goede schoonzoon zijn. Hij is grappig, normaal, hij zet doelen voor ogen en werkt hard om ze te bereiken. Ik heb graag met hem te doen.”

Van een generatiekloof tussen de intussen 80-jarige Bernie en de jongste wereldkampioen ooit is blijkbaar geen sprake. Een groter probleem is wel het feit dat Sebastian al een langdurige relatie heeft met Hanna Prater. Vettel is ook nogal gesteld op zijn privacy en verkiest naast de cockpit het rustige leven buiten de schijnwerpers. Niet zoals de twee dochters van Ecclestone die onlangs nog twee ‘nederige stulpjes’ voor meer dan 100 miljoen Pond in Londen kregen van papa Bernie.

Als er ooit toch een vervolg zou komen aan dit verhaal, dan zou Bernie er wel goed aan doen zijn dochters thuis te laten op race weekends. De reden waarom wij Vettel’s huidige vriendin niet veel te zien krijgen is immers eenvoudig. Zijn stelling is altijd geweest: “Neem nooit je vriendin mee naar het werk!”.

geschreven door Glenn Schreurs
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner AutoAuto

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Select juli 2021Select juli 2021