Eindelijk officieel: “GP van Italië vindt plaats zonder publiek”

Houders van een ticket voor de GP van Italië hebben pas vandaag eindelijk duidelijkheid gekregen over het al dan niet doorgaan van de race met of zonder publiek.


Het is al weken geleden dat de eerste acht races van de F1-kalender 2020 bekendgemaakt werden. Er werd toen gesteld dat op zijn minst de eerste races van de nieuwe F1-kalender zonder publiek zouden verreden worden.

Er was echter één buitenbeentje want daar waar al snel duidelijk werd dat er bijvoorbeeld geen publiek zou zijn tijdens de GP van België, bleef de situatie rond de GP van Italië die amper een week later plaatsvindt erg onzeker.

Italië is in Europa één van de zwaarst getroffen landen maar in Monza bleef men hopen op een race met een eventueel beperkt publiek. De voorbije weken viel er op de website van het circuit van Monza te lezen dat die mogelijkheid in overweging werd genomen.

Amper vijf weken voor de race laat het circuit van Monza nu weten dat gezien de onzekere situatie door het coronavirus COVID-19 de GP van Italië zonder publiek zal doorgaan. Tickethouders zullen een volledige terugbetaling van hun ticket krijgen, op een eventuele handling-fee na.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
WonenWonen
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print