Lewis Hamilton bevestigt dat hij rapper “XNDA” is

Lewis Hamilton bevestigt wat veel van zijn fans al vermoedden, hij is de mysterieuze rapper XNDA die in het liedje ‘Pipe’ van Christina Aguilera te horen is.


In het liedje ‘Pipe’ van Christina Aguilera is een rapper te horen met de naam XNDA maar zijn echte naam werd nooit vrijgegeven, hoewel in de wandelgangen sterke geruchten klonken dat het om Lewis Hamilton zou gaan.

De zesvoudig F1-kampioen heeft dat nooit bevestigd maar tegelijkertijd heeft hij er ook nooit een geheim van gemaakt dat muziek een van zijn passies is.

Woensdag bevestigde Hamilton dan toch op Instagram dat hij XNDA is, die te horen is met het korte stukje dat hij zelf geschreven heeft.

“Jongens, ik heb de laatste tien jaar of meer muziek geschreven en opgenomen en gewerkt met enkele van de meest getalenteerde en mooie mensen, waar ik zo dankbaar voor ben. Het is de meest ongelofelijke uitlaatklep geweest. Het vinden van iets waar je zo van houdt en dat je gewoon voor jezelf kunt doen, voor je geest, is volgens mij een belangrijk proces,” schreef Hamilton.

“Ik ben naar de plek gekomen waar ik het graag met je zou willen delen. Ik heb geen project of album, alleen een aantal verschillende liedjes waar sommigen van jullie misschien wel mee in contact kunnen komen. Ze hebben me geholpen om door enkele van de moeilijkste tijden heen te komen. Op een gegeven moment ga ik een moment vinden om ze met jullie te delen, dus heb geduld met mij.”

“Ik had een tijdje geleden een ongelooflijk mooi en getalenteerd persoon die me vroeg om op haar album te komen. Ik was zo weggeblazen en ik heb die kans gegrepen. Ik had twee uur de tijd om het korte vers te schrijven en op te nemen. Het doel was om de muziek onder een andere naam uit te laten komen zodat je de muziek eerst kon horen en later wist dat ik het was, maar het werkte niet zoals ik het gepland had.“

“Ik was wat beschaamd om te zeggen dat ik het was. Ik weet niet waarom, misschien onzekerheden, angst, overpeinzingen, iets waarvan ik denk dat veel mensen het ermee eens zijn. Nou ik wil zeggen dat ik XNDA ben en dat ik @xtina (Christina Aguilera) zo dankbaar ben dat ze me een plaats heeft gegeven om mijn stem te gebruiken. Ik heb zoveel dankbaarheid en respect voor haar en wat ze heeft gedaan in het wereldje.”

Voor de liefhebbers: op onderstaande link kan je de zangstonde van Lewis Hamilton horen vanaf 2 minuten 40.

Geschreven door Tom Schots
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print