Krijgen Turkije, Maleisië en Vietnam een plaatsje op de F1-kalender?

Nadat er vorige week drie races aan de F1-kalender 2020 werden toegevoegd is het speculeren over nieuwe bijkomende races begonnen. Maleisië en Vietnam komen in beeld, maar ook Turkije lijkt kans te maken op een plaatsje op de kalender.


Met de Nürburgring, Portimao en Imola werden vorige week drie circuits aan de nieuwe F1-kalender van dit jaar toegevoegd. Nu blijkt dat ook Instanbul Park in gesprek is om eventueel een GP van Turkije te organiseren.

Het is ‘Motorsportweek’ dat bericht dat het circuit vlakbij Istanboel in gesprek zou zijn. Naast de Nürburgring en Imola zou dat opnieuw een terugkeer van een circuit op de F1-kalender zijn. Tussen 2005 en 2011 werd op het Instanbul Park circuit de GP van Turkije georganiseerd.

Naast die gesprekken zijn er ook geruchten dat ook Maleisië eventueel zou terugkeren op de kalender en een eventuele ‘double header’ met Vietnam vormen. Voorlopig blijft het nog bij geruchten en speculaties maar ook voor de drie bevestigde races van vorige week begon het weken gelden met … geruchten.


a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print