“Er zijn nog veel tickets voor GP van België”

Ondanks het Oranje-legioen dat later deze maand opnieuw op het Circuit van Spa-Francorchamps verwacht wordt om Max Verstappen aan te moedigen zijn er nog heel wat tickets voor de GP van België beschikbaar, zo laat ‘Sportstadion’, de ticketpartner van Max Verstappen en F1journaal.be weten.


Met Max Verstappen trekt tegenwoordig een heus Oranje-legioen richting de verschillende Europese F1-races. Uiteraard vormt de GP van België daarbij een hoogtepunt, aangezien Spa-Francorchamps bijna letterlijk op een boogscheut van Nederland ligt. Daarnaast is er uiteraard ook thuisrijder Stoffel Vandoorne die voor de nodige Belgische fans zorgt.

Toch valt de ticketverkoop volgens ‘Sportstadion’ enigszins tegen en zijn er nog redelijk wat tickets beschikbaar. De redenen daarvoor zijn verschillend.

“Het wat mindere comfort speelt een rol en Spa-Francorchamps kent wat uitdagingen voor de fans,” aldus Marloes Schuitemaker, woordvoerster van Sportstadion.nl, tegenover ‘Newsmonkey’. Daarnaast zouden de Nederlanders de voorbije jaren hun beklag gedaan hebben over de sanitaire voorzieningen alsook de vele files rondom het circuit.

Uiteraard gaan de Nederlandse F1-fans ondertussen ook maar al te graag naar andere Europese F1-circuits. Op die circuits liggen de ticketprijzen vaak een heel stuk lager liggen dan in België.

Voor een tribuneplaats op het circuit van Spa-Francorchamps betaal je al snel meer dan 300 euro per persoon. Ter vergelijking, een week later betaal je in Monza voor de GP van Italië zo’n 180 euro voor een vergelijkbare tribune. Of hoe nog maar eens bewezen is dat de ticketprijzen voor de GP van België zeer hoog zijn.

Info over beschikbare tickets: Sportstadion.nl

a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Koop nu jouw F1-merchandise met een mooie korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen