Esteban Ocon: “Alpine heeft de concurrentie ingehaald”

Alpine F1 team
Alpine F1 team

Tijdens de eerste twee races finishte Esteban Ocon twee keer in de punten, dat sterkt de Fransman in zijn gedachte dat het Alpine F1 team haar belangrijkste concurrenten heeft ingehaald.

Ocon finishte in Bahrein en in Saudi-Arabië in de punten maar tijdens de tweede race moest teamgenoot Alonso opgeven door een technische probleem. Geen ideaal scenario maar Ocon is er wel van overtuigd dat Alpine haar belangrijkste concurrenten heeft bijgehaald, zeker ook op het vlak van de Renault-krachtbron.

“Goed!” antwoordde Ocon wanneer journalisten hem vroegen naar zijn gevoel over de nieuwe motor. “Ik bedoel, we moeten niet beschaamd zijn tegenover de anderen.”

“Het waren twee zeer sterke weekends voor het team. Jammer genoeg kon Fernando de race niet uitrijden, anders hadden we een dubbele puntenfinish voor het team.”

“We waren sneller in Bahrein dus dat is zeer goed. Het is zeer positief. We zijn nog maar twee races ver in het nieuwe seizoen, er is vanwege ons nog meer op komst. Ik denk dat we nu met de anderen kunnen meespelen.”

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer