“Ik denk niet dat Mick Schumacher vertrouwen heeft verloren na zijn crash”

Haas F1 team
Haas F1 team

Tijdens de kwalificatie voor de GP van Saudi-Arabië maakte Mick Schumacher een zware crash. Haas F1-teambaas Guenther Steiner denkt echter niet dat het vertrouwen van Schumacher daardoor aangetast is.

Het was een impact van 33G die Mick Schumacher op het Jeddah Corniche Circuit onderging. Uit voorzorg werd hij naar het medisch centrum afgevoerd maar er werden geen zware fysieke verwondingen vastgesteld.

Volgens Haas F1-teambaas Guenther Steiner zal ook op mentaal vlak de schade bij Schumacher volgens hem goed meevallen en hij verwacht dat Mick er in Australië gewoon opnieuw zal staan en zal terugvechten.

“Ik denk niet dat hij vertrouwen heeft verloren,” aldus Steiner. “Ik denk dat door gewoonweg in de wagen te stappen dat je dan al opnieuw aan vertrouwen wint.”

“We moeten over het ongeluk praten, maar dat is simpelweg omdat wij niet met de wagen reden. We moeten weten wat hij wil zien.”

“We moeten ook de data nog vergelijken met die van Kevin Magnussen, ik heb ze nog niet vergeleken. Probeerde hij te fel? Waren de banden wel warm genoeg? We moeten de oorzaak zien te vinden.”

Bestel hier jouw Max Verstappen merchandise !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale / Solden juli 2022Sale / Solden juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale / Solden juli 2022Sale / Solden juli 2022