Esteban Ocon heeft bijzondere hobby tijdens uitstel van F1-seizoen

Tijdens een interview met de officiële F1-website heeft Renault F1-piloot Esteban Ocon laten verstaan dat hij tijdens het uitstel van het F1-seizoen een bijzondere hobby opnieuw heeft opgenomen.


Na het annuleren van de eerste acht races van de F1-kalender 2020 moeten de rijders al minstens tot midden juni wachten om voor het eerst te racen. De rijders trainen nog volop om hun fysiek op peil te houden maar zoeken uiteraard ook andere manieren om zich bezig te houden.

Heel wat F1-piloten en andere racepiloten nemen deel aan zogenaamde ‘virtuele races’, ofwel simracing. Maar Esteban Ocon heeft zich dan weer gestort op een oude hobby van hem: racen met op afstand bestuurbare auto’s.

“Ik race veel op Gran Turismo,” aldus Ocon tegenover de officiële F1-website. “Ik speel ook veel met op afstand bestuurbare auto’s, wat een tweede passie van mij is.”

“Alles met een motor en brandstof vind ik leuk! Ik heb al heel wat tijd gespendeerd daaraan, nieuwe banden erop en voluit gaan! Dat is altijd leuk.”

“Het merk waarmee ik rij is Kyosho, ze hebben echt de beste wagens. Het is erg leuk om je eigen parcours te maken met kegels en te pushen met de auto’s.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner AutoAuto

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print