“F1-bolide Ferrari presteert op Hungaroring beter dan verwacht”

Positieve geluiden bij Charles Leclerc en Sebastian Vettel na de eerste oefensessies op de Hungaroring. De SF1000 lijkt beter te presteren dan verwacht.


Tijdens de eerste oefensessie onder droge omstandigheden waren de rondetijden van Ferrari niet super maar wel beter dan de voorbije twee raceweekends op de Red Bull Ring. In de regen liet Sebastian Vettel tijdens de tweede oefensessie zelfs de snelste tijd noteren, al was dat uiteraard niet echt representatief.

“Tijdens de ochtendsessie verliep het om eerlijk te zijn iets beter dan verwacht,” aldus Leclerc die de eerste oefensessie als zevende eindigde.

“We kwamen niet naar hier met heel wat nieuwe onderdelen. Het is min of meer dezelfde wagen maar het ziet er naar uit dat hij op dit circuit beter presteert, wat goed is.”

In de regen verliep het voor Leclerc minder goed dan ’s ochtends op een droge baan, maar Leclerc probeert vooral het positieve te onthouden.

“Tijdens de namiddag ondervond ik zelf wat problemen. We hebben verschillende dingen uitgeprobeerd en ik was niet echt blij met de wagen, daardoor had ik in de regen minder vertrouwen.”

“We hebben ’s ochtends echter positieve signalen gezien,” besloot Leclerc.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel de nieuwe F1-game F1 2021 via deze link en steun F1journaal.be

Steun F1journaal.be en koop via onderstaande banner Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print