F1-comeback Fernando Alonso in gevaar na fietsongeluk?

De F1-comeback van Fernando Alonso bij het Alpine F1 team, het voormalige Renault F1 team, is op losse schroeven komen te staan.

Alonso wil op 39-jarige leeftijd en na twee seizoenen afwezigheid zijn comeback in de Formule 1 maken. De Spanjaard is volop bezig met zijn voorbereiding van het nieuwe seizoen en daarbij horen ook heel wat tochtjes op de fiets. Uitgerekend bij één van die fietstochtjes is het blijkbaar misgegaan.

Volgens de Italiaanse krant ‘La Gazzetta dello Sport’ zou Alonso tijdens een fietstocht in de buurt van het Zwitserse Lugano zijn aangereden door een auto. De tweevoudig F1-kampioen werd snel afgevoerd naar een plaatselijk ziekenhuis en de eerste röntgenonderzoeken wijzen op meerdere mogelijke breuken.

Indien de breuken daadwerkelijk bevestigd worden bestaat de kans dat Alonso de start van het nieuwe F1-seizoen zal missen. Het F1-seizoen 2021 gaat op 28 maart van start met de GP van Bahrein. Voorafgaand daaraan vindt er van 12 tot 14 maart een driedaagse F1-test plaats in Bahrein.

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022