Help jij F1journaal.be mee aan een nieuwe website?

screenshot_homepage_f1journaal_475.png

We bevinden ons in de laatste rechte lijn met de ontwikkeling van de nieuwe website van F1journaal.be. In de loop van februari mogen jullie hem verwachten. Maar voorafgaand daaraan vragen we nog even jullie steun.
image
F1journaal.be brengt jullie dagelijks nieuws uit de Formule 1. De website draait volledig op basis van vrijwilligers die dagelijks F1-nieuws voor jullie schrijven en om deze werking verder te kunnen zetten rekenen wij op jullie steun.

De huidige website is immers al meer dan tien jaar oud en voldoet niet meer aan de eisen, normen en verwachtingen van onze bezoekers. Daarin willen wij verandering brengen!

Wij willen ons F1-nieuws in de toekomst op een betere manier naar jullie kunnen brengen: vlotter leesbaar op mobiele toestellen zoals een smartphone of een tablet. Hiervoor is echter de ontwikkeling van een compleet nieuwe website noodzakelijk. Dit vereist een aanzienlijke investering, een investering die enkel betaald kan worden door advertentie-inkomsten of giften.

Door de pandemie met het coronavirus COVID-19 zijn de advertentie-inkomsten van F1journaal.be de voorbije maanden aanzienlijk gedaald. Logisch want adverteerders geven tijdens de coronacrisis minder uit aan advertenties.

Deze advertentie-inkomsten zijn echter niet alleen noodzakelijk voor het dagelijks onderhouden van F1journaal.be maar ook voor het ontwikkelen van een nieuwe website.

Ondanks de lagere advertentie-inkomsten willen wij graag onze plannen voor een nieuwe website voor F1journaal.be doorzetten zodat we jullie in 2021 een betere gebruikservaring kunnen bieden.

Wij rekenen op jullie steun om een deel van het bedrag te verzamelen voor de ontwikkeling en het onderhouden van de nieuwe website.

Update 09/02/2020: We streven ernaar om nog +/- 1645 euro in te zamelen.

Wens je een gift via overschrijving te doen?
Schrijf een bedrag naar keuze over op het rekeningnummer BE67 7360 4498 1287 met vermelding van ‘gift + je naam’.

Iedere gift, hoe klein ook, is welkom. Doe je een gift van 1, 2 of 5 euro? Ook daarvoor zijn we je dankbaar!
F1journaal.be heeft dagelijks duizenden bezoekers, samen met jou moeten we hierin slagen!

Zo willen wij jullie voor aanvang van het nieuwe F1-seizoen in 2021 een compleet vernieuwd F1journaal.be kunnen voorstellen.

Bovendien verloten we onder alle giften enkele gadgets van F1journaal.be en sleutelhangers met kleine Pirelli-bandjes.

Alvast bedankt voor jullie steun!
#StayHome #StaySafe

Heb jij nog suggesties voor de nieuwe website? Stuur een e-mail naar info@f1journaal.be
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}