Familiefoto Nico Rosberg zorgt voor commotie in Duitsland

Een ogenschijnlijk onschuldige en vertederende familiefoto van Nico Rosberg zorgt voor heel wat opschudding in de Duitse media.
Laat ons beginnen met de foto op zich …


Op de foto zijn echtgenote Vivian en Alaia, het éénjarig dochtertje van Nico Rosberg, te zien. Het is een vertederend beeld waarbij Vivian haar hand op Alaia legt en ze samen in Ibiza richting de verre horizon kijken.

Niets mis mee, zou je dan denken, maar in de Duitse media wordt nu serieuze kritiek gegeven op Nico Rosberg omwille van het feit dat zowel Vivian als Alaia aan boord van de boot geen reddingsvest dragen. Er kwamen heel wat reacties op de sociale media.

Zo gaf er bijvoorbeeld iemand aan dat er plots een golf kon zijn, waardoor je een kind niet meer kan vastgrijpen en het plots over boord kan gaan. Er kwam uiteindelijk zo’n felle kritiek dat Nico Rosberg zich genoodzaakt zag om te reageren.

“Bedankt voor jullie commentaar. Ik begrijp de kritiek en we nemen die ter harte,” aldus Rosberg. “We zullen de volgende keer aandachtiger zijn.”

Zondag had Rosberg reeds tegenover het Duitse ‘BILD’ laten verstaan dat Alaia steeds vastgehouden wordt wanneer ze aan boord van een boot zijn.

“Bij ons geldt steeds: hand op het kind, of we nu op een boot bij vrienden onderweg zijn of zelf helemaal alleen,” zei Rosberg toen. Dat volstond blijkbaar niet om de gemoederen te bedaren.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022