Verstappen: “Mijn concurrenten die kritiek geven? Dat is positief!”

Max Verstappen kreeg de voorbije races al de nodige porties kritiek te verduren maar de Nederlander beschouwt die kritiek eerder positief dan negatief.

Tijdens verschillende races werd Verstappen een gevaarlijke rijstijl verweten. Dat was ondermeer het geval in Hongarije, Duitsland en België. Verstappen werd geen enkele keer bestraft door de stewards maar zijn manoeuvres en rijstijl werden wel een gespreksonderwerp in de F1-paddock.

Verstappen zelf trekt zich echter bitter weinig aan van de kritiek die hij krijgt. De 18-jarige Nederlander beschouwt het immers positief dat hij kritiek krijgt.

“Wanneer je in de F1 het gespreksonderwerp bent dan beschouw ik dat als positief,” aldus Verstappen. “Of het nu positief of negatief is, dat doet er niet toe. Zo lang ze over je praten is het goed.”

“Die aandacht heeft geen invloed op mij. Het belangrijkste voor mij is dat ik op het circuit weet te presteren en daar focus ik me dan ook op.”

In Maleisië zal Verstappen er dan ook opnieuw volledig voor gaan. De Nederlander heeft bovendien wat recht te zetten want de voorbije vijf races gaf teamgenoot Daniel Ricciardo hem telkens het nakijken.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022