Felipe Massa: “Ik verwacht dat Ferrari me in de strijd voor de wereldtitel van 2008 steunt”

Ferrari
Ferrari

Momenteel houdt Ferrari zich nog stil in de strijd die Felipe Massa voert tegen de 2008-wereldtitel van Lewis Hamilton maar de Braziliaan, die jarenlang voor Ferrari reed, verwacht dat Ferrari zich nog mee in de strijd zal mengen.

Al maandenlang is bekend dat Felipe Massa juridische stappen onderneemt tegen de toekenning van de wereldtitel van 2008 aan Lewis Hamilton. Niet specifiek tegen Hamilton maar wel tegen de F1 en de FIA die allebei destijds wisten dat er vuil spel was gespeeld tijdens de GP van Singapore. 

Felipe Massa vindt dan ook dat de GP van Singapore nooit had mogen meetellen in het bepalen van de F1-wereldtitel in 2008. Zo luidt Massa zijn stem klinkt, zo stil houdt Ferrari, het team waarvoor Felipe Massa destijds reed, zich. Toch verwacht Massa dat Ferrari hem nog zal steunen in zijn strijd voor de wereldtitel van 2008.

Massa vindt ook steun in de vele interviews die Toto Wolff al gaf over de discutabele seizoensfinale van 2021 waarin Max Verstappen in de allerlaatste ronde de wereldtitel afsnoepte van Lewis Hamilton.

“Elke keer als je Toto Wolff hoort praten over 2021, is hij de persoon die mij het meest steunt, dus ik kan echt niet geloven dat Ferrari niet samen met mij in die situatie wil zitten,” aldus Massa.”Op dit moment zijn ze stil, maar ik geloof echt dat ze aan mijn kant zullen staan en ik hoop echt dat dat het geval is, want dat is het juiste om te doen na hetgeen dat er met ons is gebeurd. Wat mij is overkomen, is ook Ferrari overkomen.”

Klik hier en scoor Sinterklaas-deals met een grote korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sint 2023Sint 2023