Felipe Massa neemt ook niet deel aan F1-test in Hongarije

Nadat Felipe Massa de race in Boedapest aan zich moest laten voorbijgaan afgelopen weekend laat Williams nu weten dat de Braziliaan ook niet in actie zal komen tijdens de testdagen die deze week plaatsvinden op de Hungaroring.

Massa moest zich afgelopen weekend al laten vervangen door reserverijder Paul di Resta voor de kwalificaties en de race, dit omdat hij zich al sinds vrijdag niet lekker voelde. De Braziliaanse F1-veteraan had last van misselijkheid en voelde zich duizelig, maar na een bezoek aan het ziekenhuis op vrijdag kon hij toch deelnemen aan de vrije training op zaterdagochtend. Na die sessie besloot Massa echter toch om Paul di Resta de kleuren van Williams te laten verdedigen voor de rest van het weekend.

Felipe Massa is al terug naar huis gekeerd om te herstellen, met het oog op de Grote Prijs van België. Hij zal dus ook niet deelnemen aan de tweedaagse testsessie die doorgaat op dinsdag en woensdag op de Hungaroring. Massa, die voorzien was om op dinsdag te testen, zal vervangen worden door teamgenoot Lance Stroll.

Op woensdag zal Formule 2-rijder Luca Ghiotto de Williams FW40 aan de tand mogen voelen, het wordt meteen de eerste keer dat hij een F1-bolide mag besturen.
a:0:{}
Onze landgenoot Stoffel Vandoorne komt vandaag in actie tijdens de eerste dag van de tweedaagse in-season test in Hongarije.
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel hier jouw Max Verstappen merchandise !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale / Solden juli 2022Sale / Solden juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale / Solden juli 2022Sale / Solden juli 2022