Fernando Alonso: “Eerste keer in de nieuwe Alpine F1-bolide wordt spannend”

Alpine F1 team
Alpine F1 team

Tweevoudig F1-kampioen Fernando Alonso kijkt er naar uit om een eerste keer achter het stuur van de nieuwe Alpine F1-bolide te kruipen. De Spanjaard kan niet wachten om zijn comeback in de Formule 1 te maken.

“Ik ben erg blij dat ik terug ben in de Formule 1 en deel mag uitmaken van het volgende hoofdstuk van het Alpine F1 Team in deze discipline,” vertelt Alonso in een reactie op de presentatie van de nieuwe Alpine F1-bolide.

“Ik heb hard gewerkt om de draad weer op te pikken en ben van plan om van meet af aan te vallen.”

Alonso kijkt er vooral naar uit om een eerste keer met de nieuwe F1-bolide te rijden.

“Voor het eerst met deze bolide rijden, zal een spannend moment zijn en ik hoop dat onze twee vestigingen van dit moment kunnen genieten,” aldus de Spanjaard. “We hebben een fantastisch team en moeten samen met Esteban de inspanningen van vorig jaar bestendigen en resultaten behalen.”

“We weten dat het seizoen enorm competitief zal worden, maar we zijn klaar voor de uitdaging. De auto ziet er geweldig uit en ik heb uitstekende herinneringen aan mijn tijd als nieuwkomer in de Formule 1.”

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner WonenWonen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print

GP van de USA: wk-stand

Door zijn overwinning tijdens de GP van de USA vergroot Max Verstappen zijn voorsprong in het kampioenschap tot twaalf punten en dit met nog vijf races te gaan.

Lees verder »
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen