Fernando Alonso na ‘domme’ opgave in Bahrein: “Hopelijk hebben we alle pech gehad”

Alpine F1 team
Alpine F1 team

Na een teleurstellende eerste race in Bahrein hoopt Alonso op een betere race en beter resultaat in Imola. Alonso kende een bijzonder ongelukkige openingsrace in Bahrein.

“Ik denk dat we zondag voor onze eerste punten van het seizoen moeten strijden,” blikt Alonso vooruit naar de komende race in Imola. “Laat ons hopen dat we al onze pech opgebruikt hebben tijdens de race in Bahrein!”

“We leren nog steeds veel over de wagen en ik verwacht dat de afstelling hier, en uiteraard ook het weer, zeer verschillend zullen zijn met wat we in Bahrein voorgeschoteld kregen.”

“Het zou erg close moeten zijn en enkele tienden van een seconde kunnen heel wat plaatsen verschil betekenen.”

Alonso hoopt dat hij in Imola meer geluk zal hebben dan tijdens de GP van Bahrein. Alonso moest tijdens de eerste race van zijn comeback opgeven nadat een verpakking van een sandwich in zijn bolide terechtkwam.

“Het resultaat tijdens de race was uiteraard niet waarop we gehoopt hadden. We kenden enorm veel pech waardoor we moesten opgeven en Esteban had dan weer pech van waar hij moest vertrekken,” aldus Alonso.

“Dat gezegd zijnde hadden we enkele leuke gevechten op het circuit en ik kijk uit naar enkele nieuwe leuke gevechten komend weekend.”

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022