Fernando Alonso reageert op sublieme wijze op een tweet van George Russell

Fernando Alonso - Twitter
Fernando Alonso - Twitter

Na de GP van Saoedi Arabië poseerde George Russell fier met de trofee van de derde plaats, een trofee die hij geërfd had van Fernando Alonso. Ondertussen weten we dat Alonso zijn podiumplaats teruggekregen heeft en  dat kon hij niet onopgemerkt laten voorbij gaan.

Het was Fernando Alonso die als derde over de streep kwam in Jeddah en op het podium zijn derde plaats mocht gaan vieren. Toch kreeg hij nadien een tijdstraf van tien seconden omdat hij volgens de wedstrijdleiding zijn vorige tijdstraf van vijf seconden niet correct zou hebben uitgezeten tijdens de race.

Het resultaat was dat George Russell de trofee voor de derde plaats mocht gaan oppikken en die was daar uiteraard blij mee. Hij stuurde een tweet de wereld in waarin hij vertelde dat Fernando Alonso en Aston Martin het podium verdiend hadden maar dat hij toch trots was op de eerste trofee van het seizoen voor hem en het Mercedes F1 team. Hij vermeldde erbij dat dit een beloning was voor het harde werk van het team en dat ze moeten blijven pushen.

Aston Martin ging echter in beroep tegen de beslissing en kreeg gelijk, de tweede straf voor Alonso was ongeldig en de trofee voor de derde plaats verhuisde weer richting Alonso. 

Als u er nog moest aan twijfelen, Fernando Alonso zit goed in zijn vel en is wel te vinden voor een grapje. De tweevoudige wereldkampioen kon het dan ook niet laten om te reageren op de tweet van George Russell en dat deed hij op onnavolgbare wijze, oordeelt u zelf maar:

Bestel het boek van Haas F1-teambaas Guenther Steiner: Surviving to drive!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
bol7daagsebol7daagse
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print