“Ferrari begint in Oostenrijk met 20 pk extra aan het seizoen”

Ferrari maakte tijdens de wintertests geen al te beste indruk maar de Scuderia zouden na het openen van de fabriek volop aan het werk zijn om tegen de GP van Oostenrijk over 20 pk extra motorkracht te hebben.


Het Italiaanse ‘La Gazzetta dello Sport’ heeft geanalyseerd hoe Ferrari haar achterstand wil goedmaken. In de fabriek zou alvast met drie shiften gewerkt worden en de focus zou daarbij vooral op de motor liggen.

“De ontwikkelingen zouden op papier zo’n 20 pk extra vermogen moeten opleveren,” aldus de Italiaanse krant.

Ferrari zou daarvoor enkele technologische innovaties doen om het prestatievermogen op te krikken.

“Er zal een nieuwe cilinderkop gebruikt worden waarbij er sprake is van een ‘warme’ verbrandingskamer,” zo bericht ‘La Gazzetta dello Sport’.

Dit alles zou de verbranding moeten optimaliseren en voor extra vermogen moeten zorgen. Ferrari zou daarnaast ook de software van het hybride-systeem herschrijven wat eveneens tot betere prestaties bij de SF1000 moeten leiden.

“Ook de luchtaanvoer van de motor zal aangepast worden,” besloot ‘La Gazzetta dello Sport’, en voor dit alles heeft Ferrari nog een kleine anderhalve maand alvorens de eerste race van het nieuwe F1-seizoen normaal in Oostenrijk afgewerkt zou moeten worden.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel de nieuwe F1-game F1 2021 via deze link en steun F1journaal.be

Steun F1journaal.be en koop via onderstaande banner Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print