Ferrari: “Carlos Sainz moet raceweekends hebben waarin hij geen fouten maakt”

Ferrari
Ferrari

Volgens Ferrari-teambaas Mattia Binotto moet Carlos Sainz proberen om raceweekends te kennen waarin er niets fout gaat en alles eens lukt, al is Binotto wel onder de indruk van de manier waarop de Spanjaard zich in het team integreerde.

Carlos Sainz heeft een redelijk goede eerste seizoenshelft erop zetten, al zijn er volgens de Spanjaard nog aspecten die beter kunnen. Zo kende hij nog geen enkel raceweekend waarin er iedere dag geen problemen of foutjes waren. Volgens Ferrari-teambaas Mattia Binotto kan hem dat daadwerkelijk die extra stap vooruit laten zetten.

“Wat ik van hem tijdens de tweede seizoenshelft verwacht heeft hij volgens mij zelf al gezegd,” aldus Binotto. “Hij is er nog niet in geslaagd om één weekend alles goed voor elkaar te krijgen, er is altijd hier of daar een fout geweest.”

“Of het nu de kwalificatie is, de start of de race. Ik verwacht dat hij het team zal blijven leren kennen en dat hij ook de wagen steeds beter zal leren kennen. Hopelijk zal hij dan snel tijdens een volledig raceweekend geen fouten maken en alles goed voor elkaar krijgen. Dat is belangrijk voor hem.”

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner AutoAuto

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Select juli 2021Select juli 2021