Ferrari F60: Reacties van de piloten

Ferrari stelde vanmorgen haar nieuwe bolide, de F60 voor. De Italiaanse constructeur was de eerste die haar wagen kon presenteren.

Ook voor de piloten is dit het definitieve begin van een nieuw seizoen. Felipe Massa mag straks al testen met de wagen. Hij greep vorig seizoen net naast de wereldtitel en wil er alles aan doen om in 2009 wel de hoofdprijs te pakken.

"Het is een emotionele dag voor ons allemaal. Voor het eerst met de nieuwe wagen op het circuit rijden is zeer belangrijk. Ik ben zeer blij en trots dat ik de eer krijg om voor het eerst met de wagen te rijden. Na de ervaring die ik heb op gedaan in de voorbije jaren voel ik me veel sterker. Zeker na vorig seizoen toen het kampioenschap zeer moeilijk was. Ik ben klaar voor volgend seizoen.

Teamgenoot Kimi Raikkonen kende een rampseizoen in 2008 en hij wil zo snel mogelijk laten zien dat hij wel nog goed genoeg is om voor de titel te strijden.

"Vorig seizoen ligt in het verleden. Ik zal het dit seizoen opnieuw proberen. We hebben veel vertrouwen in de nieuwe wagen en de volgende weken zullen we kunnen zien hoe goed hij is in vergelijking met de concurrentie."

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner WonenWonen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen