Ferrari-fan probeerde met Alex Albon te vechten op Red Bull-feestje

Alex Albon - Instagram
Alex Albon - Instagram

Alex Albon heeft op ‘BBC 5 Live’ een opmerkelijk verhaal verteld over een fan van Ferrari die met hem het gevecht wou aangaan.

Het incident vond plaats tijdens een feestje van het Red Bull F1 team waarop zoals wel vaker de F1-piloten een gastoptreden maakten. Albon kreeg het plots aan de stok met een ‘Ferrari-fan’.

“Na iedere race wordt er een feestje georganiseerd,” aldus Albon toen hem werd gevraagd om over een opmerkelijke avond met Red Bull te vertellen.

“Het zijn gewoon wat tafeltjes en gratis drankjes, meestal gebeurt er niets spectaculair, maar ik heb eens wat meegemaakt met een Ferrari-fan. Hij had althans een Ferrari-cap op en vertelde me dat hij een enorme fan van Sebastian Vettel was.”

“Ik zat gewoon aan zijn tafel omdat ik op enkele drankjes aan het wachten was en moe was van constant recht te staan.”

Albon begreep niet goed waarom de bewuste ‘Ferrari-fan’ er zo’n probleem van maakte en met hem wou beginnen vechten.

“Het waren gewoon hijzelf en zijn vriendin of vrouw die redelijk boos werden nadat hij mij vroeg om weg te gaan,” aldus Albon.

“Maar echt, de bar bevond ons vlak naast ons en ik zei ‘dat het echt maar vijf minuutjes zou zijn’. Hij wou echt met mij beginnen vechten en probeerde me op te tillen!”

Alex Albon bleef ‘koel’, ook al vond hij het een erg vreemde situatie.

“Het was zo één van die merkwaardige momenten waarop je je afvraagt in wat voor situatie je je plots bevindt,” blikt Albon terug op de vreemde avond die voor de Ferrari-fan een abrupt einde kende.

“De vrouw ging naar de iemand van de security om me eruit te laten gooien maar de bewaker gooide hen in de plaats eruit. Ik weet niet wat er juist gebeurd is maar ik moet hem op de één of de andere manier geïrriteerd hebben!”

De Ferrari-fan vindt ondertussen misschien troost in het feit dat Alex Albon nu ook in een Ferrari rijdt, al is het geen F1-bolide …

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022