Ferrari-fans: “Max, we willen ons verontschuldigen en we zijn trots op de middelvinger die je ons gaf”

TikTok - walricojacobs
TikTok - walricojacobs

De Ferrari-fans die door Max Verstappen getrakteerd werden op een middelvinger hebben in een filmpje op de sociale media hun excuses aangeboden.

Op de persconferentie na de kwalificatie had Verstappen het over het bewuste incident en vertelde hij dat de fans aan het applaudisseren waren als ze voorbij reden, maar dat er een fan ‘iets anders’ deed. “Ik toonde hem de middelvinger en de volgende keer toen ik passeerde was hij aan het applaudisseren,” vertelde hij al lachend.

De bewuste Ferrari-fans plaatsten later een filmpje op sociale media om zich te verontschuldigen. 

“Hoi Max, ik ben Walrico, en dit is Gino,” staken de twee mannen in een Ferrari-outfit van wal. “We willen ons gewoon verontschuldigen voor ons idioot gedrag,” aldus Walrico. “In je video zei je dat een paar idioten gebaren naar je maakten, dat waren wij,” gaat Gino verder. “Ik gaf je de duim naar beneden en Gino deed mee,” neemt Walrico het weer over.

Zoals Verstappen vertelde, mocht hij later wel op applaus van Walrico en Gino rekenen en het lijkt erop dat hij het tweetal echt voor zich gewonnen heeft.

“We willen alleen maar zeggen dat het ons enorm spijt. Het is onze fout, niet jouw fout, dat jij je middelvinger naar ons opstak. We waren zo trots dat je die middelvinger naar ons opstak,” vertelt Gino al lachend.

Walrico treedt hem daarin bij: “Ja, we sprongen echt overeind als kleine meisjes. We willen je daar echt voor bedanken. Daarna ben je echt een legende in onze harten geworden, en we houden van je nu.”

Maar ze blijven uiteraard in de eerste plaats Tifosi en Gino wil dan ook afsluiten met een verzoek aan Max: “Geef Ferrari alsjeblieft wel een kans om te winnen morgen.”

Max heeft wel wat over voor zijn fans maar op zondag schreef hij gewoon de race op zijn naam.