Ferrari overweegt chassis-wissel om problemen Sebastian Vettel op te lossen

Volgens Ferrari-teambaas Mattia Binotto wil men Sebastian Vettel een nieuw chassis geven indien hij het gevoel heeft dat er een structureel probleem met zijn wagen is.


Op het circuit van Silverstone worstelde Sebastian Vettel twee raceweekends op rij met zijn SF1000 en presteerde in vergelijking met teamgenoot Charles Leclerc serieus ondermaats.

Een wissel van Sebastian Vettel zijn chassis behoort nu tot de mogelijkheden, al heeft Ferrari-teambaas Mattia Binotto het onderwerp zelf nog niet concreet voorgelegd.

“Het is iets waarover ik nog niet gesproken heb,” zei Binotto na afloop van de race op zondag. “Het maakt onderdeel uit van de discussie die we binnen de teams voeren. We staan er voor open als het kan helpen. Waarom niet?”

Volgens Binotto wil men bij Ferrari alles op alles zetten om de situatie en het gevoel van Sebastian Vettel te verbeteren.

“Wat we ook kunnen doen om Sebastian te helpen is belangrijk. Vanuit het standpunt van zowel het team alsook de rijder moeten we proberen om de situatie te verbeteren tijdens de komende races.”

“Het is belangrijk dus ik sta er zeker voor open. Ik laat het over aan Sebastian en het team om dit te bespreken en een beslissing te nemen,” besloot Binotto.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}