“Force India heeft wat aan snelheid ingeboet”

De Duitse rijder Adrian Sutil sprak zich zopas uit over zijn verwachtingen voor het seizoen dat volgende week eindelijk van start gaat. Extra neerwaartse druk zou alvast welkom zijn.
In 2009 wist men het bij de renstal Force India zeker en vast niet slecht te doen. De wagen had duidelijk de nodige snelheid en dat waarschijnlijk omwille van het feit dat Mercedes ook toen al de motoren leverde.

Zo konden we tijdens de Grand Prix van België zeer goed ondervinden dat Giancarlo Fisichella op de rechte stukken optimaal kon aansluiten bij Raikkonen in de F60. Jammer dat Raikkonen over KERS beschikte want anders hadden we een prachtig duel kunnen bewonderen waarbij Fisichella waarschijnlijk kon zegevieren.

Adrian Sutil wist wel al te laten verstaan dat de nieuwe wagen van Force India wat van haar snelheid zou verloren zijn.

“Vorig seizoen hadden we een snelle wagen want op Spa en Monza boekten we duidelijk erg mooie resultaten. Op circuits als Monaco en Singapore hadden we het dan weer moeilijk. Ik hoop dat ons pakket voor 2010 werkelijk vooruitgang betekent maar ik verwacht dat we wat van onze snelheid verloren zijn. De andere teams zijn een stuk sneller geworden op de rechte stukken dus daar verwacht ik dat we niet zo goed als vorig seizoen zullen presteren”, aldus de Duitser Adrian Sutil.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}