“Lotus kan hydraulisch probleem niet op tijd oplossen”

Bij Lotus heeft men ondertussen de reden van het hydraulisch probleem kunnen achterhalen. Volgens de Italiaanse rijder Jarno Trulli krijgt men het wel niet meer tijdig opgelost.
Tijdens de afgelopen wintertests kende men bij Lotus meermaals een hydraulisch probleem. Niet veel later beweerde technisch directeur Mike Gascoyne dat nieuwe componenten in de maak waren en dat deze een oplossing moesten bieden tijdens de openingsrace in Bahrein. Jarno Trulli daarentegen verklaarde gisteren dat Lotus inderdaad klaar zou zijn om te racen. Op hevige duels moeten we alvast niet rekenen want dan zou het circuit er weer eens glad kunnen komen bij te liggen.

“We zijn niet tevreden over onze huidige situatie maar dat wisten we eigenlijk reeds op voorhand. Ik ben geen tovenaar dus blijf ik realistisch en hoop ik vooral enkele punten te pakken in Bahrein. We weten ondertussen wat er mis is aan onze wagen maar een oplossing kunnen we dan weer niet tijdig bieden. We weten nu al dat we 3,5 seconden trager zullen zijn dan onze sterkste tegenstander. Tijdens de tests op Jerez waren dat wel nog 5 seconden”, aldus Jarno Trulli.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023