Force India in Spanje meer vooraan?

Ze mogen dan wel gezien worden als het slechtste team op de grid maar dankzij het nieuwe reglement zijn ze toch niet opvallend veel trager dan de rest. We hebben het uiteraard over Force India.
Force India maakte afgelopen race al gebruik van de in vraag gestelde diffusers maar in Spanje zal het al meteen met een update op de proppen komen. Mallya schat de kansen van zijn team nog steeds hoog in want de verschillen tussen de teams zijn erg klein.

“Force India maakte al gebruik van een nieuwe, interim diffuser maar in Spanje zullen we al een upgrade klaar hebben. We zullen dan ook meteen met ons nieuwe aerodynamisch pakket uitpakken en hopelijk zal het ons resultaten opleveren. Dit seizoen zijn de verschillen niet zo groot want in het middenveld is het verschil tussen de rijders maar enkele honderdsten. Dit seizoen is het al een kunst op zich om je daar te bevinden en om er mee te draaien”, zo vertelde Mallya.

Adrian Sutil en Giancarlo Fisichella zullen in Barcelona dus beter voor de dag moeten komen maar dat was ook in Bahrein reeds het geval. Sutil wist zich toen voor beide wagens van Toro Rosso te kwalificeren en ook Fisichella hoefde niet van op de laatste rij te vertrekken. Zowat alle teams zullen gebruik maken van de nieuwe diffusers maar wie de beste heeft wordt nog even afwachten.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023