“Force India is even goed als McLaren”

Deze opmerkelijke uitspraak komt van niemand minder dan Force India-rijder Sergio Perez.
image
Sergio Perez werd eind vorig jaar aan de kant geschoven bij McLaren om plaats te maken voor Kevin Magnussen. Perez vond onderdak bij Force India en presteert er zeker en vast niet slecht.

De Mexicaan vindt het nog steeds jammer dat hij na amper één seizoen door McLaren aan de kant werd geschoven. Het was een seizoen waarin McLaren zelf geen competitieve wagen wist te bouwen en waardoor de renstal ondermaats presteerde.

Bij Force India verloopt alles een heel stuk beter. Force India staat in de wk-tussenstand immers net voor McLaren op de vijfde plaats. Het team behaalde reeds 98 punten, dat is een punt meer dan McLaren. Perez is dan ook van mening dat het team van Force India minstens even goed is als dat van McLaren.

“Ik denk dat het team op zich over fantastische mensen beschikt en een groot potentieel heeft. Het team heeft een grote honger naar succes,” zei Perez tegenover Autosport. “We willen steeds succes boeken en op ons allerbeste zijn. Dat zorgt voor een erg grote motivatie.”

“Al onze ingenieurs zijn top, van hetzelfde niveau als McLaren, dat volgens velen over de beste ingenieurs van de Formule 1 beschikt.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print