“Ford stuurt influencers naar New York”: Is de deal met Red Bull rond?

Ford
Ford

Het ziet er steeds meer naar uit dat we komende vrijdag tijdens de presentatie van de nieuwe Red Bull F1-bolide groot nieuws mogen verwachten. Al weken doen er geruchten de ronde dat Ford gaat samenwerken met Red Bull en er zijn ook steeds meer aanwijzingen dat Ford inderdaad iets van plan is om bekend te maken.

Naast de presentatie van de nieuwe Red Bull F1-bolide, of op zijn minst de nieuwe livery, ziet het er naar uit dat ook een samenwerking tussen Red Bull en Ford aangekondigd zal worden. Dit zou ook mee kunnen verklaren waarom de presentatie van Red Bull in New York plaatsvindt.

Volgens bronnen van ‘Mirror Sport’ vinden er momenteel gesprekken plaats tussen Red Bull en Ford. Een definitieve handtekening zou er nog niet gezet zijn maar er zou wel een principieel akkoord zijn om te gaan samenwerken. Volgens journalist Vincenzo Landino stuurt Ford ook content creators en influencers naar New York en dit toevallig op dezelfde dag als waarop de nieuwe Red Bull F1-bolide wordt gepresenteerd.

Afwachten tot vrijdag, wanneer we ongetwijfeld meer duidelijkheid krijgen …