Frankrijk ingeschreven op kalender 2009

Zoals wij u reeds afgelopen zondag wisten te melden staat het zo goed als zeker vast dat de gp van frankrijk op de f1-kalender van 2009 staat. Wij wisten u toen ook al te zeggen dat de race op het circuit van Magny-Cours zou plaatsvinden. 

Vandaag bevestigde Nicolas Deschaux, voorzitter van de Franse Motorsport Federatie, dat men zich heeft ingeschreven voor de F1-kalender van 2009. Al zal de officiële aankondiging van de FFSA pas later deze week plaatsvinden.

"Ik anticipeer op de beslissing van de algemene vergadering van de FFSA om u nu reeds te bevestigen dat de GP van Frankrijk zich inschrijft voor de F1-kalender en dat op 28 juni aanstaande," aldus Deschaux. "Natuurlijk moet de algemene vergadering die morgen samenkomt deze beslissing bevestigen en ook beslissen over de toekomst van de gp vanaf 2010."

Het is een publiek geheim dat Bernie Ecclestone aanstuurt op een verhuizing van de gp van het circuit van Magny-Cours naar Parijs. Ecclestone liet zondag echter al weten dat de gp van Frankrijk in 2009 te Magny-Cours zal plaatsvinden.

Bestel als eerste jouw exemplaar van de nieuwe F1-game F1 22 !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Pre-Zomer Pre-Zomer