Gelukkig Nieuwjaar !!!

Gelukkig Nieuwjaar 2023 - Freepik

Beste bezoeker,

2022 zit erop en 2023 is aangebroken. Wij van F1journaal.be hopen dat je hebt genoten van de overgang van oud naar nieuw en wensen je het allerbeste voor het nieuwe jaar. Voor 2023 wensen we jullie naast alle geluk en een goede gezondheid uiteraard ook een schitterend en spannend F1-seizoen.

Het voorbije F1-seizoen stond in het teken van een nieuwe generatie F1-bolides en vooral ook de tweede wereldtitel van Max Verstappen. Red Bull en Verstappen domineerden het seizoen, al leek vooral Ferrari aan het begin van het seizoen het te kloppen team. Uiteindelijk reed Max Verstappen echter zeer vlot naar een tweede opeenvolgende wereldtitel. Geen superspannende seizoensfinale dus zoals in Abu Dhabi in 2021 maar hopelijk krijgen we volgend jaar in 2023 opnieuw een strijd die veel spannender wordt.

Net als in 2022 mogen we ons ook in 2023 opmaken voor heel wat belangrijk en minder belangrijk F1-nieuws, nieuws waarvoor u dagelijks bij F1journaal.be terecht kan. Ook in het nieuwe jaar zullen we ons uiterste best doen om jullie dagelijks op de hoogte te houden van alle weetjes en nieuws uit de Formule 1.

Samen hopen we dat het nieuwe jaar ook een nieuw en spannend F1-seizoen zal brengen, maar daarnaast wensen we jullie uiteraard ook een goede gezondheid en veel geluk.

Vanwege iedereen bij F1journaal.be wensen we jullie een Gelukkig Nieuwjaar!

F1journaal.be draait volledig op vrijwilligers. Ook voor onze berichtgeving in 2023 zoeken wij nog enkele vrijwilligers. Interesse om mee te werken aan F1journaal.be? Contacteer ons dan via info@f1journaal.be