Gelukkig Nieuwjaar !!!


Beste bezoeker,

2020 zit erop en 2021 is aangebroken. Wij van F1journaal.be hopen dat je hebt genoten van de overgang van oud naar nieuw en wensen je het allerbeste toe voor het nieuwe jaar. Voor 2021 wensen we jullie naast alle geluk en een goede gezondheid uiteraard ook een schitterend en spannend F1-seizoen.

Het voorbije F1-seizoen stond net als het jaar 2020 in het teken van de pandemie met het coronavirus COVID-19. De start van het F1-seizoen 2020 in Melbourne werd amper enkele uren voor aanvang van de eerste oefensessie uitgesteld, waarna de ene na de andere races werd uitgesteld op afgelast.

Liberty Media puzzelde een nieuwe F1-kalender in elkaar en uiteindelijk slaagde de Formule 1 erin om ondanks de erg moeilijke en uitdagende omstandigheden alsnog een meer dan behoorlijk F1-kampioenschap te organiseren.

Lewis Hamilton slaagde erin om zijn zevende wereldtitel te veroveren, een evenaring van het record van Michael Schumacher. Mercedes slaagde er bovendien in om zich voor het zevende jaar op rij tot F1-kampioen te kronen, een absoluut record.

Na de overlijdens van Charlie Whiting en Niki Lauda in 2019 ontsnapte de Formule 1 in 2020 aan een drama. De GP van Bahrein werd immers gekenmerkt door de horrorcrash van Romain Grosjean. Zijn Haas F1 bolide veranderde in een vuurbal en brak in twee. Het was dan ook een mirakel dat Grosjean enkel brandwonden aan zijn handen overhield aan de crash en quasi ongeschonden uit zijn F1-bolide wist te geraken.

U merkt het beste bezoeker, er is ook in 2020 opnieuw bijzonder veel gebeurd. Belangrijk en minder belangrijk nieuws waarvoor u F1journaal.be bezocht en waarvoor we u graag bedanken voor het vertrouwen dat u in onze dagelijkse berichtgeving had.

We zullen ook in het nieuwe jaar ons uiterste best doen om jullie op de hoogte te houden van alle weetjes en nieuws uit de Formule 1. Er is zelfs meer, in 2021 plannen we de lancering van een geheel nieuwe website. Wil je ons hierin steunen? Klik hier.

Vanwege iedereen bij F1journaal.be wensen we jullie een Gelukkig Nieuwjaar!

F1journaal.be draait volledig op vrijwilligers. Ook voor onze berichtgeving in 2020 zoeken wij nog enkele vrijwilligers. Interesse om mee te werken aan F1journaal.be? Contacteer ons dan via info@f1journaal.be
a:0:{}
Hoofditem op frontpagina
a:1:{s:9:”file_name”;s:32:”mercedes_happy2021_headline.jpeg”;}
F1journaal.be wenst je een gelukkig en gezond 2021.
Foto: Mercedes F1 team

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022