“George Russell en Valtteri Bottas moeten van team wisselen, Mercedes kan dit niet langer negeren”

Daimler Media
Daimler Media

Volgens Red Bull-adviseur Dr. Helmut Marko kan Mercedes er niet langer om heen dat het George Russell moet aantrekken. Russell en Bottas die van team wisselen is volgens Helmut Marko de enige mogelijkheid voor Bottas.

Krijgen we met het oog op het F1-seizoen 2022 een wissel tussen George Russell en Valtteri Bottas, waarbij die laatste na enkele jaren bij Mercedes terugkeert naar Williams?

Het lijkt volgens Red Bull-adviseur Helmut Marko een voor de hand liggende keuze die Mercedes volgens hem niet kan negeren.

“Het zou een logische stap zijn,” vertelt Helmut Marko tegenover ‘F1-insider’, waarmee hij refereert naar een mogelijke overstap van george Russell naar Mercedes.

“Je kan het niet langer tegenhouden. Anders heeft het geen zin om jonge rijders meer op te nemen en te steunen, zelfs al zou Hamilton er niet blij mee zijn.”

Met dat laatste refereert Marko naar het feit dat Hamilton ongetwijfeld liever Bottas dan Russell naast hem heeft als teamgenoot. Volgens Marko moet Bottas alvast niet naar Red Bull bellen.

“Bottas moet ons niet bellen, er is geen plaats bij ons. Ik kan me alleen maar inbeelden dat hij met Russell wisselt. Ik denk dat Williams de enige optie voor hem is,” besloot Marko.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner SpeelgoedSpeelgoed