Glock: “Tiende plaats is veel beter dan verwacht”

De eerste races van het seizoen leek Toyota plots mooi mee voorin te kunnen rijden, maar wat het team de afgelopen races in Barcelona en in Monaco presteerde was gewoonweg ondermaats. Al bij al mochten de Toyota’s al tevredne zijn als ze eens in beeld kwamen.
Timo Glock finishte op de tiende plaats en was daar naar eigen zeggen erg tevreden mee omdat het resultaat veel beter was dan verwacht. Iets wat al genoeg zegt over de racesnelheid van de Toyota.

“Ik moet eerlijk gezegd zeggen dat een finish in de top tien beter is dan wat ik verwachtte,” aldus Glock. “We hadden een goede racesnelheid tijdens de laatste stint, maar als je uit de pits start in Monaco kan je niet verwachten dat je punten behaalt.”

Als het een troost mag zijn, Timo Glock presteerde alvast beter dan zijn teamgenoot Jarno trulli, die dertiende eindigde.

“Dit was een moeilijke race voor mij, wat we ook verwacht hadden na afloop van de kwalificatie,” begint Trulli zijn relaas. “Onze strategie werkte niet zoals het hoorde. Ik was met het verkeer altijd op het verkeerde moment op de verkeerde plaats, wat echt wel een probleem is op dit circuit.”

“Nu we dit moeilijk weekend achter de rug hebben moeten we ons focussen op de volgende race, waar het volgens mij veel beter zal gaan,” kijkt de Italiaan alvast hoopvol uit naar de race in Turkije.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}