Goed nieuws voor Max Verstappen: “Red Bull komt met updates in Silverstone”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Helmut Marko heeft in zijn terugblik op het voorbije raceweekend en de vooruitblik naar de race in Silverstone goed nieuws voor Max Verstappen. Red Bull introduceert op het circuit van Silverstone immers verschillende updates.

De voorbije races zag Max Verstappen de concurrentie aanzienlijk naderen, vooral omdat McLaren, Ferrari en Mercedes heel wat updates op hun wagens introduceerden. Tegenover het Oostenrijkse ‘OE24’ blikte Red Bull-adviseur terug op het raceweekend in Oostenrijk maar had hij ook goed nieuws voor Verstappen want komend weekend worden er updates op de wagen geïntroduceerd die hem moeten helpen in zijn strijd met de andere teams.

“De hitte was enorm in Oostenrijk; zowel op het vlak van sfeer als op het circuit. Het was heel intens,” aldus Marko. “Een overwinning zou natuurlijk beter geweest zijn maar we hebben onze voorsprong in zowel het rijders- als het constructeurskampioenschap vergroot. Dat was de op één na beste oplossing.”

Marko wil dat Red Bull en Verstappen komend raceweekend in Silverstone, de thuisrace van Lando Norris en McLaren, kunnen terugslaan.

“We zullen daar terugslaan, we zullen een upgrade meenemen. Ik zeg trouwens altijd: ons doel is de wereldtitel en de GP van Oostenrijk heeft ons daar ook bij geholpen.”