Guenther Steiner steunt beslissing Max Verstappen om niet mee te werken aan ‘Drive to Survive’

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Zelf heeft hij van bij het eerste seizoen van ‘Drive to Survive’ de F1-serie mee gekleurd maar Haas F1-teambaas Guenther Steiner steunt Max Verstappen in zijn beslissing om niet actief mee te werken aan de Netflix-serie.

Donderdag liet Max Verstappen weten dat hij geen interviews meer geeft aan de makers van ‘Drive to Survive’. Eerder had Verstappen de Netflix-serie ook al bekritiseerd omdat er naar verluidt rivaliteiten worden weergegeven en gecreëerd die volgens Verstappen helemaal niet zouden bestaan.

Volgens Haas F1-teambaas Guenther Steiner moet er geen kritiek op Verstappen gegeven worden omdat hij niet wil meewerken aan de serie.

“Als Max niet wil deelnemen dan is dat zijn beslissing en vind ik niet dat je er kritiek op moet geven,” aldus Steiner. “Het staat je vrij om eraan deel te nemen of niet en hij besloot om dat niet te doen.”

“Daarover horen we eigenlijk niet echt een mening te hebben. Als hij vindt dat hij in de serie niet correct wordt weergegeven dan is het zijn recht om er niet aan deel te nemen.”

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
WonenWonen
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print