Hamilton: “Ik verwacht een echte strijd met Ferrari”

Lewis Hamilton, voor het tweede jaar op rij wereldkampioen en grote kanshebber om zijn titel te verlengen, verwacht dat Ferrari een bedreiging zal vormen voor zijn team Mercedes. Volgens de Brit heeft de Scuderia opnieuw een grote stap voorwaarts gezet.

Ferrari was tijdens het seizoen 2015 het team die het dichts stond bij Mercedes. De Scuderia kon zelf Mercedes drie keer verslaan. Tijdens de wintertests van afgelopen weken toonde Ferrari opnieuw haar snelheid door tijdens vijf van de acht dagen de snelste tijd neer te zetten.

“Om eerlijk te zijn denk ik dat we een strijd zullen zien met Ferrari”, vertelde Lewis Hamilton tijdens de seizoensopening van Mercedes in Stuttgart.

“Naar mijn mening heeft Ferrari opnieuw een grote stap voorwaarts gezet. Het is nog steeds niet gemakkelijk om te voorspellen. Onze wagen is zeker goed, maar Ferrari was tijdens de laatste races van vorig seizoen wel erg sterk. Ik ga er dan ook vanuit dat ze over de winter nog sneller geworden zijn.”

“Tijdens de laatste week van de tests zette Ferrari enkele ongelofelijk snelle ronden neer tijdens hun langere runs. Daarnaast zullen ze ook nog een upgrade meebrengen naar Australië, dus ik verwacht veel concurrentie van Ferrari. We zullen een mooi gevecht zien. Dat is wat ik wil en ik denk dat wij dat allemaal graag zien gebeuren in deze sport.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel de nieuwe F1-game F1 2021 via deze link en steun F1journaal.be

Steun F1journaal.be en koop via onderstaande banner Sale / Solden juli 2021Sale / Solden juli 2021

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print