"Hamilton is zeker nog niet zo goed als Schumacher"

Lewis Hamilton wordt volop geprezen voor zijn fenomenaal debuut in de formule 1. De Brit won in zijn debuutjaar bijna meteen de titel en ook dit seizoen is Hamilton goed aan het seizoen begonnen. Zowel lof als kritiek worden opnieuw door menig F1-fan geuit. Maar ook zijn collega’s nemen geen blad voor de mond.

"Zijn carrière ging razendsnel omhoog, maar het zal zo niet blijven duren. Hij is jong en heeft een donkere huidskleur, dat maakt hem uniek in onze sport, maar het blijft niet duren. Hij zal zijn donkere huidskleur behouden, maar hij zal geen nieuweling blijven. Hij zal zelfs al misschien dit seizoen moeilijkheden krijgen," aldus Mark Webber.

Zo is Mark Webber van mening dat Hamilton te sterk wordt opgehemeld. Hij vindt het ook niet kunnen dat Hamilton al wordt vergeleken met Michael Schumacher. Daarvoor heeft de Brit nog te weinig bereikt.

"Indien hij de titel behaalt, dan nog moet hij zes extra titels behalen om te worden vergeleken met Michael Schumacher. Hij had zeker en vast een uitmuntend debuutjaar, maar echte kampioenen blinken uit door hun constante. Zoals bijvoorbeeld Pele, Steffi Graf of wie dan ook."

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print