Hamilton krijgt exclusieve sportwagen bij behalen titel

Lewis Hamilton behaalde in zijn debuutjaar in de formule 1 al bijna meteen de titel. De Brit moest in extremis de titel echter aan Kimi Räikkönen laten. Een nieuw seizoen, een nieuwe kans, zou men zo denken. Maar McLaren wil zo snel mogelijk met Hamilton de titel veroveren. Daarom heeft men een extra motivator voor Lewis Hamilton.

Indien de Brit immers dit seizoen de titel behaald en McLaren ook de titel behaald bij de constructeurs, dan krijgt Hamilton een McLaren F1 LM sportwagen cadeau. De McLaren F1 LM is geen gewone wagen. Er zijn immers maar vijf productiewagens en één prototype van gemaakt. Het was lange tijd de snelste wagen die toegelaten werd op de normale weg.

Hamilton zijn oog was reeds op de wagen gevallen toen hij voor de allereerste keer McLaren bezocht. De Brit kan nu dus een droom in vervulling zien gaan. Al moet hij daarvoor echter eerst een andere droom verwezenlijken: wereldkampioen formule 1 worden.

"Toen ik voor de eerste keer naar McLaren ging zag ik hem en werd ik er meteen verleifd op," aldus Hamilton.

McLaren heeft er duidelijk veel voor over om de titel binnen te halen. Het kostprijskaartje van een McLaren F1 LM komt immers op zo’n slordige vier miljoen dollar.

Klik hier en scoor Sinterklaas-deals met een grote korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sint 2023Sint 2023