Hamilton na dominante overwinning: “Ik zat echt in de ‘zone’, het voelde geweldig!”

Lewis Hamilton reed tijdens de GP van Spanje op dominante wijze naar de overwinning. De zesvoudig F1-kampioen voelde zich naar eigen zeggen geweldig in de wagen.


“Het voelde echt ongelooflijk goed vandaag,” vertelde Hamilton na afloop. “Ik zat in een roes, het voelde alsof ik me in een andere zone bevond, ik voelde me echt ongelooflijk.”

“Ik wist zelfs niet dat het aan het einde de laatste ronde was, zo hard in de ‘zone’ bevond ik me. Ik was klaar om gewoon te blijven doorgaan!”

Een dikke week geleden verliep het op het circuit van Silverstone nog dramatisch met het bandenmanagement maar vandaag reed Hamilton naar eigen zeggen de ene geweldige ronde na de andere. Het gevoel zat duidelijk veel beter dan een week geleden.

“Vandaag voelde ik me compleet anders in de wagen. Het was geweldig. Het was één van de beste gevoelens dat ik sinds lange tijd in de wagen had.”

“”Gewoon focussen, geen fouten maken, iedere ronde presteren. Het was echt een ongelooflijk moei gevoel, ronde na ronde vlogen voorbij!”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner