Hamilton op pole: “Ik heb een mirakel nodig om te winnen”

Lewis Hamilton mag dan wel de polepositie voor de GP van Hongarije veroverd hebben, toch zegt de Brit dat hij niet verwacht om morgen met de zege aan de haal te gaan.
image
Hamilton was naar eigen zeggen erg verrast dat hij de polepositie kon veroveren.

“Ik was echt verrast toen ik over de lijn kwam en ze mij over de radio vertelden dat ik de polepositie had behaald. Ik dacht dat Seb met de pole aan de haal zou gaan want hij toonde voordien ook heel wat snelheid,” zei Hamilton na afloop van de kwalificatie. “Het voelde ook niet aan als een extreem goede ronde dus ik ben enigszins verrast.”

Maar de race van morgen, dat belooft nog iets helemaal anders te worden. Hamilton verwacht niet dat hij morgen kans maakt op de overwinning.

“Ik verwacht niet dat we morgen kunnen winnen. We hebben nog heel wat achterstand in te halen op het vlak van de banden. Indien we morgen zouden winnen, dan is dat echt een mirakel. Ik heb het gevoel dat een overwinning nog veraf is,” besluit de polesitter.

Morgen start Sebastian Vettel naast Lewis Hamilton op de eerste startrij. Teamgenoot Nico Rosberg start morgen van op de vierde plaats.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}