Hamilton over strijd met Ferrari: “Het zal een agressieve race worden”

Lewis Hamilton is naar eigen zeggen tevreden met zijn plaats op de eerste startrij, al is hij wel verbaasd door de snelheid waarover Ferrari in Singapore beschikte.


“Ik weet niet waar Ferrari vandaag haar snelheid heeft vandaan gehaald,” zei Hamilton na afloop tijdens de interviews in het parc fermé.

“Dit is normaal niet één van de circuits die goed bij hun wagen past, ze hebben het geweldig gedaan. Charles heeft overduidelijk enkele geweldige rondjes gereden.”

Ondanks dat Hamilton in zijn ultieme poging voluit ging en de limiet opzocht slaagde hij er niet in om Leclerc van de pole te houden.

“Ik moest tegen het einde overduidelijk iets speciaal doen en ik heb dan ook alles gegeven. Het was zeer, zeer close, ik ben er zeker van dat ik de muur enkele keren geraakt heb.”

Hamilton verwacht tijdens de race op zondag een verbeten strijd om de overwinning en dat al meteen van bij de start.

“Ik heb alles uit de wagen gehaald dat ik kon. Ik ben echt zeer, zeer blij dat ik op de eerste startrij sta en de twee Ferrari’s kan splitsen, dit zodat we hen ook morgen uit elkaar kunnen proberen houden,” aldus de wk-leider.

“Ik denk dat het morgen een agressieve race kan worden,” besloot Hamilton.


a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Profiteer vandaag van uitzonderlijke aanbiedingen bij Bol.com!!!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Select juli 2022Select juli 2022