Hamilton: “Overwinning is mooi na de ‘psychologische’ uitdagingen van vorig weekend in Oostenrijk”

Tijdens de openingsrace een week geleden incasseerde Lewis Hamilton nog de ene opdoffer na de andere maar tijdens de tweede race op de Red Bull Ring slaagde hij erin om te zegevieren.


“Vorig weekend was zeker en vast een psychologische uitdaging,” aldus Lewis Hamilton tegenover ‘Sky Sports’ na afloop van de race. “Wanneer er echter een wil is dan is er een weg!”

“Het was vorig weekend een moeilijk weekend maar dit is een geweldige stap vooruit. Vorig weekend kreeg ik bestraffingen, ik werd op zondagochtend naar de stewards geroepen en vlak voor de race krijg je dan een straf en vervolgens nog één tijdens de race, dat is niet eenvoudig om te verwerken.”

De races volgen elkaar echter snel op en al snel probeerde de zesvoudig kampioen de focus te verleggen naar de tweede race in Oostenrijk.

“Je kan het verleden niet veranderen, je kan je alleen maar proberen je focussen en al je energie te richten op de toekomst,” aldus Hamilton.

“Ik heb er gewoon voor gezorgd dat ik hier bleef, goed trainde, goed at, goed sliep en erg hard werkte met mijn race-engineer Bono en de andere jongens om te begrijpen wat er vorig weekend mis liep zodat we het dit weekend beter konden doen.”


a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Klik hier en bestel jouw F1-merchandise met korting!
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print