Hamilton twijfelt aan de kansen van Schumacher in 2011

Michael Schumacher maakte vorig seizoen na een afwezigheid van drie jaar zijn comeback in de Formule 1. Dit was echter geen al te groot succes en Lewis Hamilton denkt niet dat het er dit seizoen op zal verbeteren.
“Persoonlijk denk ik niet dat het zeer verschillend zal zijn ten opzichte van vorig seizoen, maar ik kan mij uiteraard vergissen,” vertelde de jonge Brit onlangs.

Voorheen was de Duitse recordkampioen onklopbaar. Nu liggen de kaarten echter anders. Dit jaar slaagde hij er drie keer in om een vierde plaats te veroveren, wie aan het begin van zijn comeback dacht dat hij opnieuw ging pronken met de glorie van weleer werd dus grondig bij de neus genomen.

Het feit dat hij er niet in slaagde om op het podium te geraken was ook niet het enige dat bij sommige mensen de wenkbrauwen deed fronsen. Zo maakte hij dit jaar ook kennis met een fenomeen dat hem onbekend was: geklopt worden door je teamgenoot.

Andere rijders zijn echter voorzichtiger. Zo haalde Fernando Alonso eerder de loftrompet boven voor de rijder die hij in 2005 en 2006 van de troon wist te stoten. Die denkt dat Schumacher wel degelijk een titelkandidaat zal zijn en ging zelfs een stapje verder door hem zijn grootste concurrent te noemen.

Afwachten dus wie er gelijk zal krijgen en of Michael Schumacher dit seizoen betere prestaties zal kunnen neerzetten.

geschreven door Nicolas Delay
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner AutoAuto

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print
Select juli 2021Select juli 2021