Hamilton verhuist naar Zwitserland

Formule 1 sensatie Lewis Hamilton is de aandacht in zijn thuisland Engeland beu. Hij heeft dan ook beslist om te verhuizen naar Zwitserland.

"Ik heb beslist in Zwitserland te gaan wonen. Ik kan niet meer gaan en staan waar ik wil. Je weet niet hoe dat is tot je het meemaakt. Ik heb moeite om een normaal leven te lijden. Ik kan niet naar de bioscoop gaan. Als ik een tankstation naar het toilet ga, komen er mensen binnen om een handtekening te vragen."

Ook andere F1-piloten kozen ervoor om in Zwitserland te gaan wonen, onder andere Räikkönen, Alonso en Michael Schumacher hebben er hun adres.

Hamilton benadrukte ook nog maals dat zijn relatie met Mclaren teammaat Fernando Alonso niet verzuurd is.

"Fernando en ik gaan met elkaar om als 2 normale mensen die samen werken. We zijn geen beste vrienden en hij komt niet bij me op bezoek maar als we elkaar tegenkomen zeggen we hallo en soms spelen we samen Playstation of gaan we samen iets eten. Aan het einde van het jaar gaven we elkaar een knuffel en zegden we dat het een fenomenaal jaar was. Ik zei hem dat ik het aangenaam vond om met hem te werken."