“Hamilton vertrouwde het team”

Voormalig F1-rijder David Coulthard sprak zich onlangs uit over het voorval van misleiding van de wedstrijdleiding door Lewis Hamilton en McLaren. De Britse rijder bracht de stewards tijdelijk op een dwaalspoor omdat het team hem dat zou hebben opgedragen. Volgens Coulthard vertrouwde Hamilton volledig op het team en is dat vertrouwen nu geschaad.
Voormalig F1-rijder David Coulthard sprak zich onlangs uit over het voorval van misleiding van de wedstrijdleiding door Lewis Hamilton en McLaren. De Britse rijder bracht de stewards tijdelijk op een dwaalspoor omdat het team hem dat zou hebben opgedragen. Even later wilde Hamilton zichzelf excuseren maar toen kwam het hele verhaal al aan het licht. Het is niet de eerste keer dat McLaren op oneerlijke manier aan punten probeert te geraken maar ditmaal zorgde men er wel voor dat hun Britse held een heleboel supporters mee beloog. Eerder al wist Ralf Schumacher te vertellen dat deze manier van werken gewoon onderdeel is van de sport en dat hij het in het verleden zelf al moest ervaren. David Coulthard kan het verhaal van Ralf enkel bevestigen.

“McLaren heeft ook ditmaal alles van zich afgeschoven want plots is Dave Ryan de schuldige. Lewis zegt dat hij gedaan heeft wat het team van hem verlangde en daarmee staat hij min of meer al zuiver. Als rijder probeer je inderdaad in het team te vertrouwen en je doet automatisch wat er je wordt opgedragen. Ik heb lang gereden voor McLaren en telkens als ik voelde dat er iets niet pluis was nam ik wat afstand van hen. Volgens mij hebben we het laatste nog niet gezien. Tussen McLaren en Hamilton zullen er op een bepaalde dag nog dingen aan het licht komen”, zo vertelde Coulthard.
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner
Sale Solden 2023Sale Solden 2023
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale Solden 2023Sale Solden 2023