Hamilton waarschuwt Mercedes: “Laat jullie niet vangen!”

Lewis Hamilton is op zijn hoede, de Brit verwacht komend seizoen een intense strijd met Ferrari en liet onlangs zelfs verstaan dat Ferrari mogelijk een halve seconde voor lag op Mercedes.


Tijdens de wintertests werd duidelijk dat Ferrari meer dan ooit de handschoen opneemt en een serieuze uitdager wordt van Mercedes. Ferrari maakte indruk tijdens de twee wintertests, ook al verliepen niet alle testdagen perfect.

Hamilton roept Mercedes dan ook op om te pushen, al maant hij zijn team ook aan tot voorzichtigheid. In de strijd met Ferrari kan er wel eens te veel gepusht worden, wat noodlottig kan zijn.

“Het maakt het niet eenvoudiger,” aldus Hamilton. “Ik denk dat we vorig jaar als team op het vlak van performance al achter liepen. We presteerden dan ook beter dan dat we eigenlijk konden op basis van onze wagen.”

“Nu zullen we nog harder ervoor moeten gaan. We zullen nog meer performance uit onze wagen moeten zien te halen.”

Naast het team zal ook Hamilton zelf tot het uiterste moeten gaan om te zegevieren en zijn titel te verdedigen. Hoe dat alles zal verlopen, daar heeft ook Hamilton zelf nog het raden naar.

“Als rijder moet ik zien te ontdekken hoe ik nog meer uit de wagen kan halen. Het is een vraag waarop ik momenteel nog geen antwoord heb,” aldus de Britse wereldkampioen.

“De uitdaging maakt ons alvast niet uit. We zullen vechten. Het betekent gewoon dat we nog harder moeten werken.”
a:0:{}
Gewoon nieuwsitem
a:0:{}

Bestel hier jouw Max Verstappen merchandise !
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale / Solden juli 2022Sale / Solden juli 2022
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print
Steun F1journaal.be en bestel via onderstaande banner Sale / Solden juli 2022Sale / Solden juli 2022