Harde kritiek voor Nyck de Vries: “Hij bewijst dat hij niet in de F1 thuishoort, verlos hem uit zijn lijden”

Red Bull Content Pool
Red Bull Content Pool

Voor de Nederlander Nyck de Vries is het raceweekend in Azerbeidzjan er één om snel te vergeten. Nyck de Vries crashte andermaal tijdens de hoofdrace en dat zorgt voor scherpe kritiek aan het adres van Nyck de Vries.

Na zijn sensationele invalbeurt tijdens de GP van Italië vorig jaar, waarbij hij meteen in de punten finishte, kreeg Nyck de Vries een racezitje voor dit seizoen bij het AlphaTauri F1 team. Daar presteert Nyck de Vries tot dusver echter op zijn minst wisselvallig.

Nyck de Vries maakte al meermaals fouten of crashes en dat leidt tot steeds meer kritiek, zowel in eigen land als daarbuiten. Op sociale media zijn er al veel fans die oproepen om Nyck de Vries te vervangen en ook in de Belgische media zijn ze erg scherp voor Nyck de Vries.

Bij ‘Het Laatste Nieuws’ maakten ze zoals na iedere F1-race hun rapport op voor al de F1-piloten en daarbij was er één grote negatieve uitschieter: Nyck de Vries kreeg met 3 op 10 een zwaar onvoldoende.

“In zowat iedere sessie in de fout. Knullig. Bewijst alleen maar dat hij niet in F1 hoort. Tijd dat hij uit zijn lijden wordt verlost,” luidt het bijzonder hard oordeel van ‘Het Laatste Nieuws’ over Nyck de Vries.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print