Heineken benoemt Max Verstappen tot ambassadeur van ‘Heineken 0.0’

Heineken
Heineken

Heineken heeft in de aanloop naar het nieuwe F1-seizoen een samenwerking aangekondigd met tweevoudig F1-kampioen Max Verstappen en het Red Bull F1 team. Verstappen wordt ambassadeur van Heineken 0.0. Max Verstappen zal gedurende zes jaar zijn schouders zetten onder de campagne ‘When You Drive Never Drink’.

Het Nederlandse biermerk Heineken is al langer een officiële partner van de Formule 1 en breidt door de samenwerking met Max Verstappen en Red Bull haar engagement tegenover de sport nog verder uit.

“Het is heel bijzonder om als Nederlander samen te werken met zo’n iconisch Nederlands merk als Heineken,” vertelt Verstappen in een reactie op de bekendmaking van de samenwerking. “Mensen die mij kennen weten dat ik erg  gefocust ben op het voorkomen van fouten.”

“Daarom vind ik het geweldig om deel uit te maken van de ‘When You Drive, Never Drink’ campagne om mensen op die manier meer bewust te maken van verantwoord alcoholgebruik. Omdat ik zelf een fervent gamer en gepassioneerd simracer ben, vind ik het daarnaast prachtig om een rol te spelen in het nieuwe game-initiatief dat Player 0.0 heet.”